Beboerforeningen SOlsikken

Beboerforeningen Solsikken blev stiftet i 1999, så vi kan i 2019 fejre 20 års jubilæum.

Solsikken repræsenterer beboerne i byggeriet på Digmannsvej og delvist Limfjordsvej i Nørresundby.

Hensigten med foreningen er primært at hjælpe med at lave aktiviteter samt hygge- og tryghedsskabende tiltag for boligområdets beboere.

Samtidig er det også beboerforeningens opgave at indgå i et formaliseret samarbejde med ejendommens ejer - i dette tilfælde Erik Sørensen Byg A/S.

Foreningen er til for beboerne. Hvis du bor i en af de to boligkarréer, der er på hjørnet af Digmannsvej og Limfjordsvej, så er du automatisk medlem af Beboerforeningen Solsikken.

Foreningen har ikke været aktiv de sidste mange år, men nu er der kommet nye, bærende kræfter til.

Vi håber, at I vil være med til at bakke op omkring foreningen og dens initiativer, så vi kan komme godt i gang igen :)

Økonomi og kontingent

Beboerforeningen Solsikken repræsenterer 76 lejemål. Alle lejemål betaler et obligatorisk månedskontingent på 20kr.

Det giver en årlig indtægt på 15-18.000kr alt afhængt af, hvor mange ledige lejligheder, der har været i perioden.

Dette beløb kan så bruges på aktiviteter og tiltag, der er af social, tryghedsskabende eller forskønnede karakter.

Beløbet kan ikke bruges på istandsættelse af lejligheder eller andet, der enten er lejerens eller udlejerens egen opgave.

Tidligere har der bl.a. været arrangeret fællestur til Fårup Sommerland og bowlingture.

Solsikkens bestyrelse

Solsikken fik d. 2. september 2020 en ny bestyrelse.

Bestyrelsen har konstitueret sig således:

Bestyrelsesformand: ?

Kasserer: ?